Sosyal Sorumluluk

Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Kulübü (MUMMES)

Hayvan Barınağı Ziyareti

Hayvan Barınağı Ziyareti etkinliğimizin temel amacı, üyelerimizin topluma duyarlılıklarını artırmak ve hayvan refahı konusundaki farkındalıklarını geliştirmektir. Bu ziyaret, barınaktaki hayvanlara yardım eli uzatmak ve onlarla zaman geçirerek onların yaşam koşullarını yakından gözlemlemek amacıyla düzenlenmektedir. Etkinliğin hedefi, üyelerimizin hayvan hakları ve refahı konusunda bilinçlenmesini sağlamak ve onları hayvanlarla empati kurmaya teşvik etmektir. Ayrıca, barınaktaki hayvanlara destek olmak ve onların ihtiyaçlarını anlamak da önemli hedeflerimiz arasındadır. Bu etkinlik, hayvanseverlerden oluşan geniş bir katılımcı kitlesi için uygundur. Ayrıca, kulüp üyelerimiz, öğrenciler, öğretim üyeleri ve topluluk üyeleri gibi çeşitli gruplardan kişiler de etkinliğimize katılabilir.

• 09.05.2024-13:00:15:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı