Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Kulübü (MUMMES)

Mühendislik Fakültesi

1.5

26 Kas 2014

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübü, öğrenciler arasında metalurji ve malzeme mühendisliği disiplinlerini teşvik etmek, öğrencilerin bu alanlardaki bilgi ve becerilerini geliştirmek ve mezuniyet sonrası kariyer olanaklarını artırmak amacıyla kurulmuştur. Kulübümüzün amacı, metalurji ve malzeme mühendisliği ile ilgili etkinlikler, seminerler, atölye çalışmaları, geziler, akademik ve sosyal etkinlikler düzenlemek, ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen yarışmalara katılarak ve üniversitemizi temsil etmektir. Kulübümüz, üniversitemizin ve metalurji ve malzeme mühendisliği bölümünün prestijini artırmayı hedeflemiştir.

• Bilim ve Teknoloji
  • Metal ve Döküm Sanayi
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Tasarım ve Analiz
  • Teknik Gezi Faaliyetleri
  • Üretim Endüstrisi

Prof.Dr. RECEP ARTIR
recep.artir@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi MEHMET MASUM TÜNÇAY
mehmet.tuncay@marmara.edu.tr

SAFA EMİN ÇAKIROĞLU
emincakiroglu@marun.edu.tr

MERT RAMAZAN GÜL
mertgul@marun.edu.tr

İDİL HOCA
idilhoca@marun.edu.tr

25.05.2024 / 09:00-11:30

Gezi/Ziyaret

Automechanika Istanbul Fuarı
MUMMES olarak, Automechanika Istanbul Fuarı'na öğrenci gezi etkinliği düzenliyoruz. Bu büyük organizasyon, otomotiv endüstrisinin önde gelen firmalarını bir araya getirerek sektördeki en son teknolojik gelişmeleri sergilemektedir. Etkinliğimiz, metalurji ve malzeme mühendisliği öğrencilerimize, fuar alanında firmaların standlarını ziyaret etme, sektör liderleriyle tanışma ve otomotiv endüstrisindeki yenilikleri yakından takip etme şansı tanıyacaktır. Bu etkinlik, öğrencilerimizin sektörel bağlamda daha derin bir anlayış geliştirmelerine, potansiyel kariyer fırsatları hakkında bilgi edinmelerine ve sektörel ağlarını genişletmelerine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler

10.03.2024 / 10:00-14:00

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Geleneksel Mummes Mezun Kahvaltisi
Okulumuzun Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünden mezun olan eski öğrencilerini bir araya getirilmesi amaçlanmıştır. Bu etkinlikle kulübümüz ile mezunların arasındaki iletişimi canlı tutmak ve ilerleyen dönemlerde mezun olacak öğrencilerin de katılabileceği bir gelenek olan mezun kahvaltısı kültürü oluşturulacaktır. Bu etkinlik, bölümümüzden mezun olmuş kişilere hitap etmektedir.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler