Gezi/Ziyaret

Almanca İşletme ve İşletme Enformatiği Kulübü (BWLUNDWI )

İş Bankası Şirket Gezisi

7 Mayıs'ta Türkiye İş Bankası ile gerçekleştirmeyi planladığımız şirket gezimizin amacı, Almanca İşletme ve Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri olarak gelecekte atılmayı planladığımız sektörlerden biri olan bankacılık/denetim/finans sektörünü yakından, iş üstünde görme fırsatı yakalamaktır. Etkinliğin temel hedefi, katılımcılara denetim sektörünün iş hayatına dair öngörü sunmak, İş Bankasının'nın işleyişini gözlemlemelerini sağlamaktır. Ayrıca, katılımcıların sektördeki profesyonellerle iletişim kurma ve network oluşturma fırsatı bulmalarını amaçlayarak kariyerlerine yönelik değerli bağlantılar kurmalarını desteklemektir.

• 07.05.2024-10:00:12:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı İş Bankası Kuleleri