Almanca İşletme ve İşletme Enformatiği Kulübü (BWL&WI)

İşletme Fakültesi

4.5

22 Kas 2013

Almanca İşletme ve İşletme Enformatiği Kulübü, öncelikle bu iki bölümdeki öğrencileri bir araya getirme hedefiyle kurulmuş olup okulumuz ve fakültemiz öğrencilerinin üniversite hayatlarını daha verimli ve keyifli geçirmelerini amaçlayarak onlara bir aile ortamı sunar; farklı deneyimleri dinleme imkanı sağlarken staj ve iş olanaklarıyla da buluşmalarına öncü olur ve Almanca dilini de unutmayarak yeni bir kültürü tanıma fırsatı yakalanmasına yardımcı olur.

• Ekonomi

20.05.2022 / 19:00-22:00

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Erasmus Etkinliği
Erasmus etkinliği kulübümüz gelenek haline getirdiği bir etkinliktir. Okulumuzdan ve özellikle bölümlerimizden çok sayıda öğrenci arkadaşımız erasmus programıyla yurt dışında bir okula gidebiliyor ya da staj imkanı bulabiliyor. Aynı zamanda bölümlerimizin eğitim dilinin yabancı dilde yapılıyor olması da çok sayıda yabancı arkadaşın bizlerle eğitim görmesini sağlıyor. BWLundWI olarak bizler erasmusa gitmiş, gidecek olan ya da erasmus için ülkemize gelmiş olan arkadaşlarımızı biraraya getirerek international bir sohbet ortamı oluşturmak istiyoruz.