Almanca İşletme ve İşletme Enformatiği Kulübü (BWLUNDWI )

İşletme Fakültesi

22 Kas 2013

Almanca İşletme ve İşletme Enformatiği Kulübü, öncelikle bu iki bölümdeki öğrencileri bir araya getirme hedefiyle kurulmuş olup okulumuz ve fakültemiz öğrencilerinin üniversite hayatlarını daha verimli ve keyifli geçirmelerini amaçlayarak onlara bir aile ortamı sunar; farklı deneyimleri dinleme imkanı sağlarken staj ve iş olanaklarıyla da buluşmalarına öncü olur ve Almanca dilini de unutmayarak yeni bir kültürü tanıma fırsatı yakalanmasına yardımcı olur.

• Ekonomi

03.05.2024 / 09:00-16:30

Konferans

Finans Arenası: Borsa İstanbul Gençlik Zirvesi
3 Mayıs'ta gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz etkinliğimizde Borsa İstanbul ve paydaşlarını okulumuzun İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda ağarlamayı planlamaktayız. Etkinliğimizin temel hedefi katılımcılarımızı tahvil, bono piyasası, vadeli işlemler gibi kavramların finansal alandaki yeri hakkında detaylı bilgilendirmektir. Aynı zamanda bir Borsa İstanbul yan kuruluşu olan Takasbank ve de Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK)'nın yaptığı işler konusunda dinleyenleri bilgilendirmek zirvemizin hedeflerinden biridir. Bu etkinlik ile zirvemize katılan kişilere Borsa İstanbul ve paydaşlarıyla birinci elden iletişime geçme ve soru sorma imkanı sunmayı amaçlamaktayız. Konuklarımızı finans alanında önde gelen isimlerle buluşturmak da amaçlarımızdan biridir. Bu alana ilgili olan üniversite öğrencilerini ağırlayacağımız zirvemizin sonunda Borsa İstanbul hakkında en doğru ve verimli bilgileri edinmiş olmayı hedeflemekteyiz.

Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim ÜZÜMCÜ Kültür Merkezi

22.04.2024 / 13:00-16:00

Uzuner Group ile SAP 101 Eğitimi
22 Nisan'da gerçekleştirmeyi planladığımız SAP 101 eğitiminde öncelikli amacımız, 'Dünya ve Türkiye'de SAP nerede ve nereye gidiyor?', 'Hangi SAP modülünü seçmeliyim?', 'SAP danışmanlığı yolunda bizleri neler bekliyor?' sorularını yanıtlamaktır. SAP modüllerinin içerikleri hakkında da temel düzeyde eğitim verilmesi amaçlarımızdan biridir. Etkinliğimizin sonunda, katılımıcılarımızın SAP ve bu alandaki danışmanlık sektörü hakkında kafalarındaki soru işaretlerini gidermek temel hedefimizdir. Çoğunlukla işletme ve yönetim bilişim sistemleri öğrencilerinin katılacağı bu eğitimde öğrencilerimizin çoğunun kariyerlerini ilerletmeyi düşündüğü alana ışık tutmayı amaçlıyoruz. Bu sayede son zamanlarda oldukça popülerleşmiş olan SAP sektörünü hakkındaki kritik bilgileri henüz sektöre atılmadan birinci elden öğrenme fırsatı yakalamış olacağız.

Göztepe Yerleşkesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2