Söyleşi/Sohbet

Marmara Eczacılık Bilimsel Araştırmalar Kulübü (MEBAK)

Kanserde Yeni Dönem: Tedaviler ve Teknolojiler

Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin katılımına açık olarak gerçekleşecektir. Etkinliğin yapılması eczacılık öğrencileri tarafından kanser tedavilerine yaklaşımların daha iyi anlaşılması amacıyladır. Bu konuda uzman olan ve çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Engin Ulukaya eşliğinde öğrencilere kanserle ilgili bir tanıtım sunumunun yapılmasının ardından güncel tedavi yaklaşımları anlatılacaktır. Eczacıların bu tedavi basamaklarının nerelerinde nasıl aktif rol aldıkları öğrenilecektir. Etkinlik sonunda katılımcıların konuşmacıya sorularını yönelterek ilgili alandaki bilgilerini artırmaları hedeflenmektedir.

• 08.05.2024-11:30:13:00 | Derslik/Sınıf/Amfi/Laboratuvar/Diğer1 / Üniversite İçi Eczacılık Fakültesi Amfi-4 Söyleşi

Konuşmacılar

• Prof. Dr. Engin Ulukaya Akademisyen