Marmara Eczacılık Bilimsel Araştırmalar Kulübü (MEBAK)

Eczacılık Fakültesi

14 Kas 2022

"Eczacılık öğrencileri olarak düşünen, merak eden ve sorgulayan; teorik olarak öğrendiği bilgileri pratik olarak da destekleyebilen ve karşısındaki kişiye etkin bir şekilde aktarabilen, iletişim becerisi yüksek, akademik veya iş kariyeri boyunca her anlamda yetkin, vizyon ve sorumluluk sahibi eczacılar olmayı hedefliyoruz."

• Bilimsel Araştırma

08.05.2024 / 11:30-13:00

Söyleşi/Sohbet

Kanserde Yeni Dönem: Tedaviler ve Teknolojiler
Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin katılımına açık olarak gerçekleşecektir. Etkinliğin yapılması eczacılık öğrencileri tarafından kanser tedavilerine yaklaşımların daha iyi anlaşılması amacıyladır. Bu konuda uzman olan ve çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Engin Ulukaya eşliğinde öğrencilere kanserle ilgili bir tanıtım sunumunun yapılmasının ardından güncel tedavi yaklaşımları anlatılacaktır. Eczacıların bu tedavi basamaklarının nerelerinde nasıl aktif rol aldıkları öğrenilecektir. Etkinlik sonunda katılımcıların konuşmacıya sorularını yönelterek ilgili alandaki bilgilerini artırmaları hedeflenmektedir.

Üniversite İçi Derslik/Sınıf/Amfi/Laboratuvar/Diğer1

08.03.2024 / 11:00-13:00

Workshop

Parfüm Atölyesi
Etkinlik Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin katılımına açıktır. Eczacılık öğrencilerinin derslerde gördükleri aromatik bitkilerden ve çeşitli materyallerden hazırlanan esanslar ile kendi parfümlerini hazırlayabilmeleri amaçlanmaktadır. Kozmetik sektörünün bu kısmını öğrencilere tanıtmak ve öğrencilerin üniversite deneyimlerinin artması için hazırlanmış bir etkinliktir.

Üniversite İçi Derslik/Sınıf/Amfi/Laboratuvar/Diğer1