Konferans

Yönetim Kulübü (MC)

FutureTech by MC

FutureTech, teknolojiye ilgi duyan, teknoloji alanında kendini geliştirmek isteyen tüm öğrenci kitlesine hitap ederek, katılımcıların teknolojiyi anlama, takip etme, etkilerini değerlendirme, geliştirme amacıyla düzenlenir. Bu etkinlik, katılımcıları günümüzdeki teknolojik gelişmelerle tanıştırırken teknolojik yenilikler hakkında bilgi edinme fırsatı sunar. Ayrıca, teknolojinin günlük yaşamımızda ve toplumda yarattığı etkileri anlamalarını sağlar ve bu etkilerin toplumsal, ekonomik ve kültürel boyutlarını değerlendirme imkanı sunar. Katılımcıların etkinliğin her oturumunda teknolojinin farklı alanlarında bilgi sahibi olacağı etkinlik, Network Time oturumu ile bu alanda lider firmaların öğrencilerle buluşmasını ve öğrencilerin bu firmalar aracılığıyla kariyer elde etmesini amaçlar. Sonuç olarak, FutureTech, katılımcıların teknolojiye olan ilgilerini artırırken, günlük yaşamımızda teknolojinin rolünü daha iyi anlamalarını ve bu alandaki becerilerini geliştirmelerini sağlar.

Konuşmacılar

• KoçSistem Bilgi Güvenliği Şefi Cenk Korkmaz KoçSistem Bilgi Güvenliği Şefi
  • Hello Space Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Muzaffer Duysal Hello Space Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü
  • Girişimci Kafası Kurucusu ve Webtures Genel Müdürü Kaan Gültekin Girişimci Kafası Kurucusu ve Webtures Genel Müdürü