Söyleşi/Sohbet

Film Ve Medya Tasarım Atölyesi Kulübü (FİLMTA)

Benim Eserim Eğitim Uygulamaları

Film ve dizi endüstrisinde hak sahibi olmanın ve eserlerin hukuki olarak haklarını anlatmak. Sinema öğrencileri veya sinema/dizi ile ilgili olan kişilerin hukuki olarak film yapma sürecinin anlatılması. Sinema öğrencileri ve sinema/dizi ile ilgilenen kişiler etkinliğe katılım sağlayabilir. Film veya dizi yapmak isteyenlerin hukuki süreçte haklarını öğrenmeyi amaçlar.

• 26.04.2024-15:00:16:30 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2 / Göztepe Yerleşkesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu AZ02 Söyleşi yapılacaktır.

Konuşmacılar

• Mehmet Güleryüz Yönetmen/ Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği Başkanı
  • Orhan Koçak Senarist/ Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği Yönetim Kurulu Üyesi