Film ve Medya Tasarım Atölyesi Kulübü (FİLMTA)

Güzel Sanatlar Fakültesi

4.5

23 Kas 2018

Marmara Üniversitesi Film ve Medya Tasarım Atölyesi Kulübü, sinema sanatının ve yeni medyanın tanıtılması ve yaygınlaşması amacıyla, tüzüğünde belirtilen üyelik için gerekli vasıflara sahip kişilerin aşağıdaki faaliyet alanlarında çalışması için kurulmuştur. a) Sinema ve yeni medya alanında eğitim seminerleri ve söyleşiler düzenlemek b) Atölye ortamı oluşturup üretim halinde olmak c) Senaryo yazımı ve kısa metrajlı film çekimi çalışmalarında bulunmak

• Medya Araçları
  • Sanat Atölyesi
  • Sinema
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Türk Sineması
  • Türk ve Dünya Kültürü
  • Yeni Medya

Dr.Öğr. Üyesi Nigar ÇAPAN KAVRUK
nigar.kavruk@marmara.edu.tr

Arş.Gör. Sevra BAKLACI
sevra.baklaci@marmara.edu.tr

SİBEL KIRBIZ
sibeltennant@gmail.com

NESLİNUR METİN
neslinurmetin.nm@gmail.com

BERFİN SEZER
Berfinsezer7@gmail.com

01.05.2022 / 14:00-17:00

FİLMTA Kurgu Atölyesi
FİLMTA üyelerine 4 hafta süre ile videographer Doğancan KEMENT tarafından video editleme programları kullanımı üzerine workshop tarzında atölye düzenlenecektir. Atölyenin amacı üyelerimize dijital bağlamda video kurgulama becerisi sağlamaktır. Atölye sonunda isteyen üyelerimiz çeşitli işlere yönlendirilecektir. Bu sayede öğrenciler kariyer yolunda özellikle özgeçmiş oluştururken bu bilgi birikimini paylaşabileceklerdir. Atölyemiz ise eski kurucu başkanımız Doğancan Kement'in bize destek olarak kapılarını açtığı kendi ofisinde gerçekleşecektir.