Gezi/Ziyaret

Edebiyat ve Dijital Entegrasyon Kulübü (EDE)

Büyükada Macerasi

Büyükada Gezisi etkinliğinin amacı, üyelerimize edebiyatın güzelliklerini doğayla iç içe bir atmosferde deneyimleme fırsatı sunmaktır. Bu etkinlik, edebiyatı bir yaşam tarzı olarak benimseyen, doğaya ve açık havaya ilgi duyan öğrencilerin bir araya gelmesini ve güzel bir gün geçirmesini hedefler. Aynı zamanda, katılımcıların doğal güzelliklerle dolu Büyükada'da dinlenmeleri, stres atıp motive olmaları hedeflenir. Bu etkinlik, Marmara Üniversitesi'nin farklı bölümlerinden gelen ve edebiyata ilgi duyan tüm öğrencileri kapsamaktadır. Edebiyatı sadece derslerde değil, hayatın her alanında yaşam tarzı haline getirmeyi hedefleyen kulübümüz, öğrencilere edebiyatın ve doğanın bir araya gelmesinin getirdiği huzuru ve mutluluğu yaşatmak istiyor. Bu etkinlik, öğrenciler arasında kaynaşma ve iletişimi artırmanın yanı sıra, doğanın ve edebiyatın güzelliklerini keşfetme fırsatı sunarak öğrencilerin kişisel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlar.

• 21.04.2024-11:00:15:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Büyükada/İstanbul Büyükada Gezisi

Stant Tarihleri

• 19.04.2024-Göztepe Yerleşkesi (Yemekhane Binası Önü) ()