Edebiyat ve Dijital Entegrasyon Kulübü (EDE)

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Marmara Üniversitesi Edebiyat ve Dijital Entegrasyon Kulübü, edebiyatla dijital teknolojilerin yaratıcı bir birleşimini oluşturmayı ve bu sentezin potansiyelini öğrencilere sunmayı amaçlar. Aynı zamanda, yapay zeka kültürünün yaygınlaştırılması, öğrencilerin bu alana ilgi ve bilinç kazanması amacıyla öncelikli hedeflerimizden biridir. Teknofest ve benzeri teknoloji yarışmaları için başarılı takımlar kurarak öğrencilerimizin teknoloji odaklı projelerde deneyim kazanmalarını teşvik etmektir.

• Dijital Sanat

21.04.2024 / 11:00-15:00

Gezi/Ziyaret

Büyükada Macerasi
Büyükada Gezisi etkinliğinin amacı, üyelerimize edebiyatın güzelliklerini doğayla iç içe bir atmosferde deneyimleme fırsatı sunmaktır. Bu etkinlik, edebiyatı bir yaşam tarzı olarak benimseyen, doğaya ve açık havaya ilgi duyan öğrencilerin bir araya gelmesini ve güzel bir gün geçirmesini hedefler. Aynı zamanda, katılımcıların doğal güzelliklerle dolu Büyükada'da dinlenmeleri, stres atıp motive olmaları hedeflenir. Bu etkinlik, Marmara Üniversitesi'nin farklı bölümlerinden gelen ve edebiyata ilgi duyan tüm öğrencileri kapsamaktadır. Edebiyatı sadece derslerde değil, hayatın her alanında yaşam tarzı haline getirmeyi hedefleyen kulübümüz, öğrencilere edebiyatın ve doğanın bir araya gelmesinin getirdiği huzuru ve mutluluğu yaşatmak istiyor. Bu etkinlik, öğrenciler arasında kaynaşma ve iletişimi artırmanın yanı sıra, doğanın ve edebiyatın güzelliklerini keşfetme fırsatı sunarak öğrencilerin kişisel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlar.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler

Kayıt bulunamadı