Workshop

Yönetim Kulübü (MC)

Plasticlab Mavi Kapak

Etkinliğin amacı, üniversite öğrencilerini doğa bilinci ve çevre koruma konularında bilinçlendirmek ve geri dönüşüm pratiği üzerine farkındalık yaratmaktır. Bu etkinlikte, öğrencilere mavi kapakların geri dönüşümünün önemi anlatılacak ve bu materyallerin yeniden kullanılabilir ürünlere dönüştürülmesiyle çevresel sürdürülebilirliğe nasıl katkı sağlanabileceği gösterilecek. Ayrıca, katılımcılar geri dönüşümün pratik yönlerini deneyimleyerek, atık miktarını azaltmanın ve çevresel etkilerini azaltmanın yollarını keşfedecekler. Bu etkinlik, genç yetişkinlerin çevre bilincini artırmayı, geri dönüşüm alışkanlıklarını teşvik etmeyi ve sürdürülebilir yaşam tarzını benimsemelerini sağlamayı hedeflemektedir.

• 25.04.2024-15:00:18:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Plasticlab Adres:Dikilitaş sokak 19b Beşiktaş/İstanbul

Konuşmacılar

• Plasticlab Kurucusu Işıl Ergincan Plasticlab Kurucusu