Yarışma (Düzenleme)

Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği Kulübü (MUPSA)

Tasarım Yarışması

20-21 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan MUPSA 15. Yıl Konferansı'nın sloganı olan 'Pharm Your World' üzerine, slogan tasarım yarışması yapılması planlanmaktadır. Ön elemenin MUPSA Yönetim Kurulu tarafından yapılması planlanmıştır. Finale kalan 5 kişinin arasından kazanan, Instagram üzerinden yapılacak olan oylamayla belirlenecektir. 31 Mart'ta Instagram üzerinden kazanan açıklanacaktır. Kazananın tasarımı, paylaşılması planan içeriklerde kullanılacaktır. Aynı zamanda kazanana, PaperStreet markasından defter,kalem gibi ürünlerin bulunduğu bir kutu hediye edilecektir. Etkinliğin amacı, öğrencilerin hayal gücünü eczacılıkla birleştirmektir. Etkinliğin hedef kitlesi eczacılık öğrencileridir.

• 26.03.2024-31.03.2024-09:00:21:00 | Instagram / Online Ortam Tasarım Yarışması
     Link

Sponsorlar