Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği Kulübü (MUPSA)

Eczacılık Fakültesi

6.5

30 Kas 2015

MUPSA, siyasi ve dini hiçbir amaç içermeyen bir öğrenci birliğidir. Asıl amacı eczacılık ile ilgili sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek, yurt dışına bağlı olan ayağıyla ortak etkinlikler sunmak, yurt dışında birliğini savunmak ve temsil etmek, eczacılık ile ilgili sosyal birçok etkinlik gerçekleştirmektir. Bunların yanında teknik veya sosyalleşmeye yönelik geziler düzenlemek, hem bilimsel hem sosyal açıdan eczacılık öğrencilerinin bu konuda zenginleşmesini sağlayarak vizyon oluşturmaktır.

• Eczacılık
  • Halk Sağlığı
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Teknik Gezi
  • Twinnet

Dr.Öğr. Üyesi SEHER KARSLI
seher.karsli@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi NECLA KULABAŞ
necla.kulabas@marmara.edu.tr

DİLRUBA ÇETİN
dilrubacetin@marun.edu.tr

SENA DİBAZAR
sdibazar@marun.edu.tr

GİZEM BAHAR
gizembahar@marun.edu.tr

30.04.2024 / 09:00-13:00

Gezi/Ziyaret

Sanofi ile Kariyer Buluşması
Endüstri eczacılığını yakından tanımak, endüstri alanında eczacının çalışabileceği departmanların konuşulacağı, aynı zamanda Sanofi firmasının merkez ofisinin gezilmesi planlanmaktadır. Sanofi'de Ruhsatlandırma, Pazarlama, Müşteri Bağlılığı, Farmakovijilans gibi departmanlarda çalışan uzman kişilerden Sanofi kültürü, endüstride eczacının yeri, staj süreçleri, işe alım süreçlerinin dinlenmesi, öğrencilerin aklındaki soruların cevaplandırılması planlanmaktadır. Etkinliğin amacı, öğrencilerin endüstri eczacılığını yakından tanımak ve yerinde görmelerini sağlamaktır. Etkinliğin hedef kitlesi eczacılık öğrencileridir.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler

20.04.2024 / 09:00-17:00

Konferans

MUPSA 15. Yıl Konferansı
20-21 Nisan 2024 tarihlerinde MUPSA'nın 15. yılını kutlama amacıyla etkinlik gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. 2 gün sürmesi planlanan etkinlikte, öğrencilerin yetkinliklerini arttırmak amacıyla çeşitli workshoplar (vaka çözümlemesi, parfüm atölyesi, iletişim becerilerini geliştirme atölyesi) planlanmaktadır. Eczacının ilaç sektöründeki yerinden, eczane eczacılığından, hastane eczacılığından bahsetmek üzere çeşitli konuşmacılar davet edilmiştir. Etkinliğin amacı öğrencilerin eczacılık alanındaki yetkinliklerini geliştirmek, farkındalıklarını arttırmak ve merak ettikleri soruları cevaplandırmaktır.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler