Workshop

Marmara Üniversitesi Farmasötik Akademi Kulübü (FARMAKADEMİ)

Elleri̇me Kulak Ver Atölyesi̇

"Ellerime Kulak Ver!" atölyesi FarmAkademi Kulübü'nün gelenekselleşmiş etkinliğidir. FarmAkademi Kulübü olarak Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerine günlük hayatlarında ve eczacılık mesleğinde uygulayabilecekleri düzeyde işaret dilini öğretmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Ellerime Kulak Ver!" işaret dili atölyesini gerçekleştireceğiz. 03.01.2023 tarihinde saat 12.00'de Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mustafa Nevzat Konferans Salonu’nda Berko İlaç iş birliğiyle Sibel Şengün’ün İşaret Dili Eğitmeni olarak katılımıyla etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize tüm Eczacılık fakültesi öğrencileri davetlidir.

• 03.01.2023-12:00:13:30 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer7 / Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi MUSTAFA NEVZAT KONFERANS SALONU Atölye

Konuşmacılar

• Si̇bel Şengün İşaret Di̇li̇ Eği̇tmeni̇