Marmara Üniversitesi Farmasötik Akademi Kulübü (FARMAKADEMİ)

Eczacılık Fakültesi

4.5

22 Kas 2013

Farmasötik Akademi Kulübü Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri başta olmak üzere tüm Marmara Üniversitesi öğrencilerinin bilimsel projeler, akademik etkinlikler, farkındalık çalışmaları gibi her alandaki etkinlik ve projelerle mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunmayı, akademik ve toplum sağlığı projelerine imza atmayı hedeflemektedir.

• Akademik Projeler
  • Eczacılık
  • İlaç Endüstrisi
  • Kariyer Günleri
  • Kültür ve Sanat
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Teknik Gezi

Prof.Dr. MESUT SANCAR
mesut.sancar@marmara.edu.tr

Doç.Dr. BETÜL OKUYAN
betul.okuyan@marmara.edu.tr

CEREN ULUSOY
cerenulusoy@marun.edu.tr

SENA ALTIN
senaaltin20@marun.edu.tr

DOĞA GÖRKEM ERDOĞAN
dogaerdogan@marun.edu.tr

30.04.2024 / 09:00-16:00

Eğitim

Medikal Vaka Çalışması
Medikal Vaka Çalışması Etkinliğimiz 30 Nisan'da Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecektir. Etkinliğimiz belirli hastalıkta hastanın tedavi sürecinin ele alınarak 3 ve 4 kişilik gruplar halinde öğrencilerin araştırmalarını sunmasıyla ilerleyecektir. Bu süreçte eczacılık fakültesi öğrencilerine araştırma, öğrendiklerini kullanma ve topluluk önünde konuşma yetilerinin kazandırılması hedeflenmektedir.

Mehmet Genç (Dragos) Külliyesi Mehmet Genç Külliyesi A (Sarı) Konferans Salonu

24.04.2024 / 20:00-21:30

Film Gösterimi

FarmAkademi ile Açık Hava Sineması
Açık Hava Sineması etkinliğimizin amacı, yoğun vize döneminin ardından Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerini bir araya getirerek stres atma fırsatı sunmak ve aynı zamanda eğitici bir film izleyerek yeni ufuklar açmaktır. Bu etkinlikle öğrencilerin rahatlamasını ve birlikte keyifli vakit geçirmesini sağlayarak akademik yorgunluğu bir nebze de olsa hafifletmeyi hedefliyoruz. Ayrıca seçtiğimiz film aracılığıyla öğrencilerimize yeni bakış açıları kazandırmayı ve öğretici bir deneyim sunmayı, bu şekilde öğrencilerin hem motivasyonunu artırmayı hem de sosyal etkileşimlerini desteklemeyi amaçlıyoruz.

Mehmet Genç (Dragos) Külliyesi Derslik/Laboratuvar/Diğer