Söyleşi/Sohbet

Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu Kulübü

Engelli Bireyler İçin İş Koçluğu Hizmetleri

Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu Kulübü olarak “Engelli Bireyler İçin İş Koçluğu Hizmetleri” isimli etkinliğimizde İş ve Meslek Danışmanı Ümran Çoker’i konuk edeceğiz. Kendisinden İŞKUR’un sunmuş olduğu hizmetler nedir, iş ve meslek danışmanı kimdir, “İş Koçluğu” modeli nedir, “Engelli İş Koçluğu Hizmetleri” kapsamında engelli bireylere sunulan hizmetler nelerdir, bu hizmetlere ilave olarak engelli bireylerin ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi tespit edip işgücü piyasasına geçişlerinde destek olup istihdam edilmeleri için hizmetler nelerdir bunları dinleyeceğiz. Etkinliğimiz kulüp danışmanımız Öğr. Gör. Necdet Tuna Şahsuvaroğlu’nun moderatörlüğünde 16 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00’da Atatürk Eğitim Fakültesi’nde yer alan 317 numaralı sınıfta gerçekleşecektir. Etkinliğimiz başta özel eğitim öğretmenliği bölümü öğrencileri ve kulüp üyelerimiz olmak üzere herkese açıktır.

• 16.05.2022-09:00:10:30 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2 / Göztepe Yerleşkesi AEF 317 Numaralı Derslik Engelli Bireyler İçin İş Koçluğu Hizmetleri

Konuşmacılar

• Ümran Çoker İş ve Meslek Danışmanı