Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu Kulübü

Atatürk Eğitim Fakültesi

23 Kas 2018

Özel Eğitim Topluluğu'nun temel hedefi, özel gereksinimli bireyler ve özel eğitim konusunda bilinçli farkındalık oluşturmak adı altında özel gereksinimli bireylere karşı ayrıştırıcı, yanlış tutum ve yardım temelli yaklaşımların yerine hak temelli yaklaşımı destekleyen ve bu kapsamda nihai hedefimiz olan bütünleşmeye varmayı amaçlayan etkinlikler planlamak ve bu doğrultuda planlanan etkinliklerin oluşum, paylaşım ve katılımında gönüllülük esaslı eğitim çalışmaları yapmaktır.

• Aile Eğitimi

23.05.2022 / 09:00-10:00

Söyleşi/Sohbet

Yunanistan ve Türkiye'de Özel Eğitim
Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu Kulübü olarak “Yunanistan ve Türkiye'de Özel Eğitim” isimli etkinliğimizde okulumuz mezunlarından özel eğitim öğretmeni Müberra Mahmut'u ağırlayacağız. Kendisinden Yunanistan'daki özel eğitim hizmetlerini, Türkiye ile benzerlik ve farklılıklarını, yüksek lisans sürecini dinleyeceğiz. Etkinliğimiz kulüp danışmanımız Öğr. Gör. Necdet Tuna Şahsuvaroğlu’nun moderatörlüğünde 23 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00’da Microsoft Teams’te gerçekleşecektir. Etkinliğimiz başta özel eğitim öğretmenliği bölümü öğrencileri ve kulüp üyelerimiz olmak üzere herkese açıktır.

Online Ortam Microsoft Teams

17.05.2022 / 14:00-15:00

Söyleşi/Sohbet

Öğretmen ve Anne Gözüyle Özel Eğitim
Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu Kulübü olarak “Öğretmen ve Anne Gözüyle Özel Eğitim” isimli etkinliğimizde okulumuz mezunlarından özel eğitim öğretmeni Cemile Özlem Can’ı ağırlayacağız. Kendisinden hem anne hem de özel eğitimci bakış açısıyla özel eğitimi ve yaşadıklarını dinleyeceğiz. Hem toplumdan hem de özel eğitim öğretmeni adaylarından beklentilerini, tavsiyelerini dinleyeceğiz. Etkinliğimiz Doç. Dr. Aydan Aydın’ın moderatörlüğünde 17 Mayıs Salı günü saat 14.00’da Atatürk Eğitim Fakültesinde yer alan amfi 2’de gerçekleşecektir. Etkinliğimiz başta özel eğitim öğretmenliği bölümü öğrencileri ve kulüp üyelerimiz olmak üzere herkese açıktır.

Göztepe Yerleşkesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer