Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu Kulübü

Atatürk Eğitim Fakültesi

3.5

23 Kas 2018

Özel Eğitim Topluluğu'nun temel hedefi, özel gereksinimli bireyler ve özel eğitim konusunda bilinçli farkındalık oluşturmak adı altında özel gereksinimli bireylere karşı ayrıştırıcı, yanlış tutum ve yardım temelli yaklaşımların yerine hak temelli yaklaşımı destekleyen ve bu kapsamda nihai hedefimiz olan bütünleşmeye varmayı amaçlayan etkinlikler planlamak ve bu doğrultuda planlanan etkinliklerin oluşum, paylaşım ve katılımında gönüllülük esaslı eğitim çalışmaları yapmaktır.

• Aile Eğitimi
  • Cerebral Palsy
  • Çocuk Gelişimi
  • Dil ve Konuşma
  • Engellilik
  • Özel Eğitim

Arş.Gör. NECDET TUNA ŞAHSUVAROĞLU
tsahsuvaroglu@marmara.edu.tr

Arş.Gör. CENNET TUBA ARSLANTÜRK EGİN
tuba.arslanturk@marmara.edu.tr

KÜBRA AVCI
kubra.avci@marun.edu.tr

NUREFŞAN ACAR
nnurefsanacar@gmail.com

TUĞBA YILMAZ
Tyilmaz21@Marun.edu.tr

03.04.2024 / 21:00-22:30

Söyleşi/Sohbet

Herkes İçin Bilim: Özel Gereksinimli Öğrencilere Yönelik TÜBİTAK Proje Fikirleri
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi Candan Hasret Şahin ile Özel Gereksinimli Öğrencilere Yönelik TÜBİTAK Proje Fikirleri hakkında konuşma gerçekleştireceğiz. Özel eğitim alanında TÜBİTAK projesi geliştirmeye yönelik fikir edinme, proje geliştirme süreci hakkında bilgilendirme ve Marmara Üniversitesi öğrencilerine özel eğitim alanına yönelik daha fazla proje üretilmesine teşvik amacıyla bu etkinliği gerçekleştireceğiz.

Online Ortam Google Meet