Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Marmara Üniversitesi Hukuki Araştırmalar Kulübü

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2022 Mezunları Mezuniyet Balosu Yemeği

Etkinlikte; dört yıllık zorlu bir hukuk eğitimini tamamlayan ve artık avukat, hakim, savcı vb. değerli ve sorumluluğu yüksek mesleklerle hayatına devam edecek mezunlarımızı son kez bir araya toplamak amaçlanmaktadır. Bir araya gelmenin şık ve cazip bir temele oturtulması için bir yemek düzenlenmesi planlanmıştır. Pandeminin etkisini yavaş yavaş yitirdiği, bir araya gelmelerin ve etkinliklerin nicelik ve niteliğinin artığı şu günlerde 2021-2022 akademik yılı mezunlarının emeklerine değer bir şekilde okula veda etmeleri istenmektedir. Marmara Hukuk'lu olmanın değerini ve özünü taşıyacak, kişisel başarılarıyla mezun oldukları okulun adını herkesin aklında yer ettirecek genç ve dinamik hukukçuların mezuniyet balosu yemeğiyle uğurlanması hedeflenmiştir. Etkinlik Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencilerinin katılımına açık olacaktır.

• 23.05.2022-18:00:21:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Cemile Sultan Korusu Adres: Küçüksu, Ömürtepe Yokuşu Sk. No:6, 34684 Üsküdar/İstanbul Mühf Mezuniyet Balosu Yemeği