Marmara Üniversitesi Hukuki Araştırmalar Kulübü

24 Ara 2020

Akademik ve mesleki yetkinliğe sahip hukukçuların yetişmesine yönelik hukuk ve hukuk dışı alanlarda eğitim, seminer, konferans, atölye çalışmaları gibi etkinlikler düzenlemek, bu minvaldeki etkinliklerin destekçisi, katılımcısı olmak. Üniversiteler ve bünyelerindeki öğrenci toplulukları, kulüpleriyle işbirliği içinde bulunmak, ortak yürütülecek projelere öncülük etmek. Hukuk alt disiplinlerini ve hukukun diğer bölümlerle ilişkilerini incelemek, araştırmak, akademik ürünler geliştirmek.

• Edebiyat

23.05.2022 / 18:00-21:30

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2022 Mezunları Mezuniyet Balosu Yemeği
Etkinlikte; dört yıllık zorlu bir hukuk eğitimini tamamlayan ve artık avukat, hakim, savcı vb. değerli ve sorumluluğu yüksek mesleklerle hayatına devam edecek mezunlarımızı son kez bir araya toplamak amaçlanmaktadır. Bir araya gelmenin şık ve cazip bir temele oturtulması için bir yemek düzenlenmesi planlanmıştır. Pandeminin etkisini yavaş yavaş yitirdiği, bir araya gelmelerin ve etkinliklerin nicelik ve niteliğinin artığı şu günlerde 2021-2022 akademik yılı mezunlarının emeklerine değer bir şekilde okula veda etmeleri istenmektedir. Marmara Hukuk'lu olmanın değerini ve özünü taşıyacak, kişisel başarılarıyla mezun oldukları okulun adını herkesin aklında yer ettirecek genç ve dinamik hukukçuların mezuniyet balosu yemeğiyle uğurlanması hedeflenmiştir. Etkinlik Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencilerinin katılımına açık olacaktır.