Söyleşi/Sohbet

Sağlık Hizmetleri ve Yönetimi Kulübü

Kariyer Sohbetleri

Sağlık sektöründe yer alan kişilerin deneyimlerini öğrencilere aktararak öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan ''Kariyer Sohbetleri'' temamızın ikinci etkinliğinde BHT CLINIC Özel İstanbul Tema Hastanesi İnsan Kaynakları Uzmanı Furkan Biçerer konuğumuz olacaktır. 2020 yılının Ocak ayından itibaren BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi bünyesinde İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışan Biçerer, bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaracaktır. İki oturum şeklinde gerçekleşecek olan etkinliğin ikinci oturumunda ise öğrenciler konuğumuza sorularını yöneltebileceklerdir.

• 04.12.2021-20:00:22:00 | Zoom Video Communications / Online Ortam Kariyer Sohbetleri
     Link

Konuşmacılar

• Furkan Biçerer BHT CLINIC Özel İstanbul Tema Hastanesi İnsan Kaynakları Uzmanı