Sağlık Hizmetleri ve Yönetimi Kulübü

23 Kas 2018

Sağlık yönetimi ve diğer sağlık hizmetleri alanlarının bir bütün olarak çalışmasına yönelik çalışmalar yapmak, bu alanlardaki bilgi eksikliklerini giderip daha donanımlı bireyleri topluma katmak ve iş imkanlarını araştırmaktır.

• Kültür Sanat
  • Sağlık Yönetimi
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri

Dr.Öğr. Üyesi RAMAZAN ÖZGÜR ÇATAR
rocatar@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi NUR ŞİŞMAN KİTAPÇI
nsisman@marmara.edu.tr

BUSE ALTAY
busealtay@marun.edu.tr

SÜREYYA ÇEVİK
csureyya412@gmail.com

MERT CANDAN
mertcandan5734@gmail.com

16.05.2024 / 20:00-21:30

Söyleşi/Sohbet

Kariyer Rotası
Marmara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerinin endişelerini gidermek, farklı alanları görmelerini sağlamak, bölüm hakkındaki sorularını yanıtlamak ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla bölümümüz mezunlarını davet edip, mezun olduktan sonraki süreçlerden bahsetmek. Serinin sürekliliğini sağlamak amacıyla, etkinlik belirli aralıklarla yapılacaktır.

Online Ortam Zoom Video Communications

05.04.2024 / 21:00-22:00