ETKİNLİK DETAYI

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Gastrokültür Kulübü

Sandviç atölyesi

Gastrokulüp olarak düzenlediğimiz Sandviç Atölyesi’nin amacı; öğrencilerin pratik mutfak becerilerini geliştirmelerini, sağlıklı ve dengeli sandviç kombinasyonları oluşturmayı öğrenmelerini sağlamak ve gastronomiye yönelik yaratıcılıklarını desteklemektir. Bu etkinlikle katılımcıların; farklı ekmek, protein, peynir, sebze ve sos seçeneklerini bir araya getirerek besleyici, lezzetli ve özgün sandviçler hazırlamayı deneyimlemeleri hedeflenmektedir. Aynı zamanda ekip çalışmasını güçlendirmek, mutfakta hijyen ve düzen bilincini artırmak, keyifli ve etkileşimli bir ortamda gastronomi kültürünü yaygınlaştırmak da etkinliğin temel amaçları arasındadır.

  • 19.12.2025-20:00:22:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Kadıköy deli deli restaurant Sandviç atölyesi