Gastrokültür Kulübü (MUGASTROKÜLTÜR)

Sağlık Bilimleri Fakültesi

2018-2019 PUANI

3

KURULUŞ TARİHİ

23 Kas 2018

SON GÜNCELLEME

12 Kas 2021

Üye Sayısı

483

KULÜP AMACI

Toplumların kültürlerinin, yaşadıkları coğrafyaların beslenme şekilleri ve mutfak sanatlarındaki etkisini incelemek, deneyimlemek, tanımak ve tanıtmaktır. Okulumuz öğrencilerini konferans ve atölye gibi çeşitli etkinliklerle yetkili insanlarla buluşturmayı, farklı kültürleri tanımalarını sağlamayı hedefliyoruz.

FAALİYET ALANLARI

  • Gastronomi
  • Kültür ve Sanat
  • Mutfak Sanatları
  • Sürdürülebilirlik

KULÜP YÖNETİM VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

DANIŞMAN

Arş.Gör.Dr. Ayşe Hümeyra İSLAMOĞLU
ayse.bicer@marmara.edu.tr

DANIŞMAN YARDIMCISI

Arş.Gör. Güleren SABUNCULAR
guleren.sabuncular@marmara.edu.tr

KULÜP BAŞKANI

MELİKE KAYA
melikee_kayaa_@hotmail.com

KULÜP BAŞKAN YARDIMCISI

EMEL ER
emel128@outlook.com

KULÜP SEKRETERİ

HANİFE HİLAL YILMAZ
hilalyilmaz2531@gmail.com

SIRADAKİ ETKİNLİK

Bilgi! sırada bekleyen bir etkinlik bulunamadı..

EN SON YAPILAN ETKİNLİK

28.05.2022 / 13:00-16:00

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

6 Çeşit Pizza Tadımı
"Lazio stili, pizza Romana, Sicilya stili pizza, beyaz pizza, neapolitan pizza ve pizza Margarita" bunlar pizza çeşitlerinden yalnızca birkaçı. İtalyan mutfağında bir mayalı hamur işi olan pizza, üzerine birçok malzeme konularak çeşitlendirilebilir. Bu etkinliğimizde de "Copertura Margherita, Havaii (ananas), Chicken barbekü, Enginar mevsim pizza, Verdure (brokoli) ve Copertura" pizzaların tadımını yapacağız. Etkinliğimize tüm üniversiteli arkadaşlarımız davetli olup kontenjan sınırlıdır.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler



KULÜP ETKİNLİKLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Etkinliklerden Görüntüler