Gastrokültür Kulübü

Sağlık Bilimleri Fakültesi

2023-2024 PUANI

4

KURULUŞ TARİHİ

23 Kas 2018

SON GÜNCELLEME

27 Ağu 2025

Üye Sayısı

1274

KULÜP AMACI

Toplumların kültürlerinin, yaşadıkları coğrafyaların beslenme şekilleri ve mutfak sanatlarındaki etkisini incelemek, deneyimlemek, tanımak ve tanıtmaktır. Okulumuz öğrencilerini konferans ve atölye gibi çeşitli etkinliklerle yetkili insanlarla buluşturmayı, farklı kültürleri tanımalarını sağlamayı hedefliyoruz.

FAALİYET ALANLARI

  • Gastronomi
  • Kültür ve Sanat
  • Mutfak Sanatları
  • Sürdürülebilirlik

KULÜP YÖNETİM VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

DANIŞMAN

Dr.Öğr. Üyesi AYŞE HÜMEYRA İSLAMOĞLU
ayse.bicer@marmara.edu.tr

DANIŞMAN YARDIMCISI

Dr.Öğr. Üyesi GÜLEREN SABUNCULAR
guleren.sabuncular@marmara.edu.tr

KULÜP BAŞKANI

BERİL İNCİRCİ
berilincirci@marun.edu.tr

KULÜP BAŞKAN YARDIMCISI

SANEM PAŞAOĞLU
sanempasaoglu@marun.edu.tr

KULÜP SEKRETERİ

NEHİR BOZKURT
nehirbozkurt@marun.edu.tr

SIRADAKİ ETKİNLİK

Bilgi! sırada bekleyen bir etkinlik bulunamadı..

EN SON YAPILAN ETKİNLİK

01.11.2025 / 13:00-15:00

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Meksika mutfağı tadım etkinliği
Gastrokültür Kulübü olarak düzenlediğimiz Meksika Mutfağı Tadım Etkinliği ile dünya mutfaklarını tanıma, kültürel etkileşimi artırma ve gastronomi alanındaki farkındalığı güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu etkinlik, katılımcıların Meksika mutfağının renkli kültürünü, baharat çeşitliliğini ve özgün tat kombinasyonlarını deneyimleyerek gastronomik bilgi ve deneyimlerini zenginleştirmelerini hedeflemektedir. Aynı zamanda sosyal bir paylaşım ortamı oluşturarak öğrencilerin birlikte keyifli vakit geçirmesi, farklı kültürlerden ilham alması ve yeni lezzetler aracılığıyla yemek kültürüne daha geniş bir perspektiften bakması amaçlanmaktadır.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler



KULÜP ETKİNLİKLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Etkinliklerden Görüntüler