Yarışma (Düzenleme)

Marmara Üniversitesi Kurgusal Dava Kulübü (MMC)

VIII. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması Pre-Moot

İstanbul Tahkim Merkezinin her sene düzenlediği Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması için bir ön yarışma ve hazırlık niteliğinde olan ve bu sene 5. sini düzenleyeceğimiz Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması Pre-Moot etkinliği kulübümüz ve fakültemiz bünyesinden ve ayrıca farklı üniversitelerin hukuk fakültelerinden yarışmaya katılan takımların katılımıyla gerçekleşir. Amaç, bir yarışma simülasyon ortamı oluşturarak takımlara yarışma öncesi bir tecrübe sunmak, bunu yaparken de gerek takımlar gerekse de üniversiteler ve öğrenciler arasında ilişkiler kurmayı sağlayacak bir ortam yaratmaktır.

• 27.04.2024-09:00:17:00 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2 / Göztepe Yerleşkesi Göztepe Yerleşkesi Hukuk Fakültesi