Marmara Üniversitesi Kurgusal Dava Kulübü (MMC)

Hukuk Fakültesi

15 Kas 2017

Marmara Üniversitesi Kurgusal Dava Kulübü, Marmara Üniversitesinin Hukuk Fakültesi öncelikli olmak üzere bütün fakültelerinin, ulusal-uluslararası hukuk camiasında ve kurgusal dava yarışmalarında, en iyi şekilde temsil edilmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Kulüp bu amaç doğrultusunda, üyelerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunmayı hedeflemektedir.

• Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yöntemleri
  • Ulusal ve Uluslararası Yargılama Simülasyonları
  • Yarışmalar

Prof.Dr. MUSTAFA ERKAN
mustafa.erkan@marmara.edu.tr

Arş.Gör. CAN YÖNEY
can.yoney@marmara.edu.tr

BATUHAN ZAVLAK
batuhanzavlak@marun.edu.tr

EZGİ GENÇER
ezgigencer@marun.edu.tr

DAMLA NUR DAL
damladal@marun.edu.tr

27.04.2024 / 09:00-17:00

Yarışma (Düzenleme)

VIII. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması Pre-Moot
İstanbul Tahkim Merkezinin her sene düzenlediği Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması için bir ön yarışma ve hazırlık niteliğinde olan ve bu sene 5. sini düzenleyeceğimiz Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması Pre-Moot etkinliği kulübümüz ve fakültemiz bünyesinden ve ayrıca farklı üniversitelerin hukuk fakültelerinden yarışmaya katılan takımların katılımıyla gerçekleşir. Amaç, bir yarışma simülasyon ortamı oluşturarak takımlara yarışma öncesi bir tecrübe sunmak, bunu yaparken de gerek takımlar gerekse de üniversiteler ve öğrenciler arasında ilişkiler kurmayı sağlayacak bir ortam yaratmaktır.

Göztepe Yerleşkesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2