Konferans

Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği Kulübü (MUPSA)

MUPSA 15. Yıl Konferansı

20-21 Nisan 2024 tarihlerinde MUPSA'nın 15. yılını kutlama amacıyla etkinlik gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. 2 gün sürmesi planlanan etkinlikte, öğrencilerin yetkinliklerini arttırmak amacıyla çeşitli workshoplar (vaka çözümlemesi, parfüm atölyesi, iletişim becerilerini geliştirme atölyesi) planlanmaktadır. Eczacının ilaç sektöründeki yerinden, eczane eczacılığından, hastane eczacılığından bahsetmek üzere çeşitli konuşmacılar davet edilmiştir. Etkinliğin amacı öğrencilerin eczacılık alanındaki yetkinliklerini geliştirmek, farkındalıklarını arttırmak ve merak ettikleri soruları cevaplandırmaktır.

• 20.04.2024-21.04.2024-09:00:17:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı İBB Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi (Adres:Kordonboyu, Ankara Cd. No:142, 34860 Kartal/İstanbul) Konferans

Konuşmacılar

• Ecz. Adrian Louzao Pino Eczacı