Kitap Tahlili

Yönetim Kulübü (MC)

Experience By Mc Kitap Kulübü

Kitap kulübü etkinliği, okuyucu öğrencilerin bir kitabın içeriğini daha derinlemesine kavramasını, edebi unsurlarını inceleyerek değerlendirmesini, okuma becerilerini geliştirmesini ve fikir alışverişi yapmasını sağlamak amacıyla düzenlenir. Bu tür etkinlikler, okuyuculara bir kitabın temasını, karakterlerini, olay örgüsünü ve yazarın tarzını anlama fırsatı sunar. Aynı zamanda, edebi değerlendirme yaparak yazarın dil ve anlatım becerilerini değerlendirirler. Hedef kitlesi üniversite öğrencileri ve genel okuyuculara kadar uzanabilir. Kitap Kulübü etkinliği, katılımcıların eleştirel düşünme becerilerini geliştirirken, birbirleriyle etkileşim kurarak kitaplar hakkında derinlemesine tartışmalar yürütmelerini teşvik eder. Bu etkinlikler, okuma kültürünü yaygınlaştırmaya ve edebiyatın değerini vurgulamaya önemli bir katkı sağlar.

• 20.04.2024-12:00:16:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Schneider Electric Türkiye Genel Merkez Adres: Küçükbakkalköy mahallesi, Defne sokak, No:3 Büyükhanlı Plaza, D:4. Kat, 34750 Ataşehir/İstanbul

Konuşmacılar

• Finansal İşler Müdürü(CFO) Cemal Tosun Schneider Electric Finansal İşler Müdürü(CFO)