Gezi/Ziyaret

Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Kulübü (MUMMES)

Kauçuk Avrasya 2024

Etkinliğimiz, öğrencilerimize kauçuk endüstrisinin en son gelişmelerini ve teknolojik yeniliklerini keşfetme fırsatı sunmak üzere tasarlanmıştır. Kauçuk Avrasya 2024 Fuarı'na düzenleyeceğimiz bu gezi, öğrencilerimizin sektördeki lider firmaların ürünlerini inceleme ve sektörel uzmanlarla etkileşimde bulunma şansını yakalamalarını amaçlamaktadır. Aynı zamanda, kauçuk teknolojileri, endüstriyel uygulamalar ve sektörel trendler hakkında güncel bilgiler edinmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu etkinlik, öğrencilerimizin kauçuk sektöründe kariyer planlamalarına destek olma ve sektörle ilgili bilgi birikimlerini artırma amacını taşımaktadır.

• 20.04.2024-11:00:12:00 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi