Gezi/Ziyaret

Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Kulübü (MUMMES)

Expomed 2024 Fuarı

Etkinliğimiz, öğrencilerimize sağlık sektöründeki son yenilikleri ve medikal teknolojileri keşfetme fırsatı sunmak üzere tasarlanmıştır. Expomed 2024 Fuarı'na düzenleyeceğimiz bu gezi, öğrencilerimizin sağlık sektörünün önde gelen firmalarının ürünlerini yakından inceleme ve sektörel uzmanlarla etkileşimde bulunma şansını yakalamalarını amaçlamaktadır. Aynı zamanda, medikal teknolojiler, sağlık hizmetleri ve sektörel trendler hakkında güncel bilgiler edinmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu etkinlik, öğrencilerimizin sağlık sektöründe kariyer planlamalarına destek olma ve sektörle ilgili bilgi birikimlerini artırma amacını taşımaktadır.

• 27.04.2024-09:00:12:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi