Gezi/Ziyaret

Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Kulübü (MUMMES)

Maden Türkiye Fuarı

Etkinliğimiz, Maden Türkiye Fuarı 2024'e öğrenci gezisi düzenlemeyi amaçlamaktadır. Bu fuar, madencilik sektörünün önde gelen firmalarını ve en son teknolojik gelişmeleri bir araya getirmektedir. Gezimiz, öğrencilerimize madencilik sektöründeki yenilikleri yakından görmeleri ve sektörel uzmanlarla etkileşimde bulunma şansı tanıyacaktır. Ayrıca, fuar kapsamında düzenlenen paneller ve seminerlere katılarak sektörel bilgi birikimlerini güçlendirebileceklerdir. Bu etkinlik, öğrencilerimizin madencilik sektöründeki güncel gelişmeleri takip etmelerine, sektör profesyonelleri ile networking yapmalarına ve kariyer planlamalarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

• 04.05.2024-09:00:12:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi