Spor Organizasyonu

Marmara Espor ve Oyun Kulübü (MESC)

Espor Tanıtım Günü

Marmara Üniversitesi Espor ve Oyun Kulübü olarak düzenlediğimiz Espor Tanıtım Gününde, öğrencilere esporun heyecan verici dünyasını tanıtmayı, bu alandaki fırsatları ve olanakları keşfetmelerini sağlamayı amaçlamaktayız. Etkinlik, esporu bir spor dalı olarak tanıtmak, takım ruhunu ve liderlik becerilerini geliştirmek ve teknolojiye olan ilgiyi artırmak; öğrencilere esporun fırsatlarını göstermeyi ve bu alanda kariyer yapmaya teşvik etmeyi hedefliyor. İçeriği, interaktif stantlar ve oyun turnuvaları ile dolu bir program oluşturarak, esporun dünyasını keşfetmeye ve katılımcılara ilham vermeye odaklanıyor.

• 28.03.2024-09:00:17:00 | Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2 / Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu A Kapısı Önü Espor Tanıtım Günü

Stant Tarihleri

• 28.03.2024-Göztepe Yerleşkesi (Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu A Kapısı Önü) ()