Marmara Espor ve Oyun Kulübü (MESC)

İktisat Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Marmara Üniversitesi Espor Kulübü olarak temel amacımız, üniversite çapında espor kültürünü teşvik etmek, oyuncuları bir araya getirmek ve esporun yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktır. Kulübümüz, öğrencilerin rekabetçi oyunlarda becerilerini geliştirmeleri ve eğlenceli vakit geçirmeleri için bir platform sunar. Turnuvalar, etkinlikler ve özel oyun geceleri düzenleyeceğiz. Kulüp üyeleri arasında oyun bilgisi ve espor sektörü hakkında bilgi ve beceri paylaşımını teşvik ediyoruz. Deneyimli oyuncular yeni başlayanlara rehberlik ederken, herkesin esporla ilgili daha fazla şey öğrenmesine yardımcı olacağız. Üniversitemizi ulusal ve uluslararası arenalarda temsil etmek, kulüp olarak en büyük hedeflerimizden biri olacaktır. Marmara Üniversitesi adını espor turnuvalarında gururla taşımak için çalışacağız. Kulübümüz, arkadaşlık, dayanışma ve eğlenceyi, espor çevresinde bir araya getirmeyi temel amaç edinmiştir.

• E-Spor
  • Rekreatif Oyun
  • Teknoloji
  • Yazılım

Arş.Gör. ALTAN BOZDOĞAN
altan.bozdogan@marmara.edu.tr

Arş.Gör. NURİ KEREM BİNARK
kerem.binark@marmara.edu.tr

BEYZANUR ALBAYRAK
beyzanuralbayrak@marun.edu.tr

BETÜL AKTEPE
betulaktepe@marun.edu.tr

NUR AYDIN
nur.aydin@marun.edu.tr

28.03.2024 / 09:00-17:00

Spor Organizasyonu

Espor Tanıtım Günü
Marmara Üniversitesi Espor ve Oyun Kulübü olarak düzenlediğimiz Espor Tanıtım Gününde, öğrencilere esporun heyecan verici dünyasını tanıtmayı, bu alandaki fırsatları ve olanakları keşfetmelerini sağlamayı amaçlamaktayız. Etkinlik, esporu bir spor dalı olarak tanıtmak, takım ruhunu ve liderlik becerilerini geliştirmek ve teknolojiye olan ilgiyi artırmak; öğrencilere esporun fırsatlarını göstermeyi ve bu alanda kariyer yapmaya teşvik etmeyi hedefliyor. İçeriği, interaktif stantlar ve oyun turnuvaları ile dolu bir program oluşturarak, esporun dünyasını keşfetmeye ve katılımcılara ilham vermeye odaklanıyor.

Göztepe Yerleşkesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2