Gezi/Ziyaret

Yönetim Kulübü (MC)

Tea&Talks ve British American Tobacco

Etkinliğimizin amacı özellikle işletme, ekonomi, bankacılık, iktisat ve finans okuyan ve aynı zamanda liderlik ve yöneticilik sektörüne ilgi duyup kariyerini bu noktada şekillendirmek isteyen kulüp üyelerimizle British American Tobacco şirket kültürünü anlamak ve üst düzey yöneticisinin tecrübelerinden faydalanmaktır. Etkinlik, yöneticiliğe giden yolların esaslarını, şirket kültürü hakkında fikir sahibi olmayı, görüşülen yöneticinin tavsiye ve önerilerinin değerlendirilmesini amaçlar.

• 29.03.2024-10:00:14:30 | Üniversite Dışı Faaliyetler / Üniversite Dışı BAT Türkiye Genel Merkezi, Ortam Adresi: Maslak, Eski Büyükdere Cd. Orjin Maslak İş Merkezi, No:27, 34485 Maslak Sarıyer/Sarıyer/İstanbul

Konuşmacılar

• British American Tobacco Türkiye Genel Müdürü Alper YÜCE Genel Müdür