Marmara Üniversitesi Türk Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü (TURKMSIC )

4.5

21 Ara 2011

Topluluğun amacı; üyeleri aracılığıyla, topluma ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesindeki öğrencilere şunları kazandırmaktır: a) Tıp öğrencilerini, bilgi ve becerilerini toplum yararına kullanmaya teşvik etmek, b) Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki öğrencilerin bireysel ve toplumsal, sağlık, eğitim ve bilim konularında tartışmaları için bir forum oluşturmak, bu tartışmalardan çözümlere varmak ve bu çözümleri toplum yararına kullanmaya teşvik etmek, c) Projeler ve ders dışı eğitimlerin yanı sıra, tıp öğrencileri için profesyonel ve bilimsel değişimlerin yapılmasını sağlayarak, onların diğer kültürlere, toplumlara ve onların sağlık sorunlarına duyarlı olmalarını sağlamak, değişim programları vasıtasıyla tıp fakültesi öğrencilerinin yabancı dillerini geliştirmeye katkı sağlamak ve onların farklı ülkelerdeki sağlık sistemleriyle ilgili farkındalıklarını arttırmak.

• Bilim
  • Eğitim
  • Sağlık
  • Savunuculuk
  • Staj Değişimi

Prof.Dr. Hasan Raci YANANLI
hyananli@marmara.edu.tr

Prof.Dr. Seyhan HIDIROĞLU
sehidiroglu@marmara.edu.tr

YAĞIZ VAROL
yagizvarol294@gmail.com

SELİN TIRAŞ
selinntirass@gmail.com

ECE TEKŞEN
eceteksen@gmail.com

21.04.2022 / 14:00-16:00

Doğru Dil Kullanımı Eğitimi
Geleceğin hekimleri olan tıp fakültesi öğrencilerinin iyi iletişim becerilerine sahip olması adına düzenlemek istediğimiz bu akran eğitimiyle günlük hayatımızda kullandığımız cümlelerde kişilere olan hitap şekillerimizdeki, konuşma biçimlerimizdeki hataların farkına varmayı ve bunları düzeltmeyi, katılımcılarımızın insan ilişkilerinde iletişim konusundaki bilinçliliğini artırmayı amaçlıyoruz. 21 Nisan saat 14.00'te Burcu Çakmak'la gerçekleştirmek istediğimiz akran eğitimimizi Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 2 amfisinde düzenlemeyi planlıyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer