Marmara Üniversitesi Ekoloji ve Medya Kulübü

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Ekoloji ve Medya Kulübü olarak amacımız, dünyada ve ülkemizde süregelen ekolojik yıkım, kriz ve felaketlere karşı sıra arkadaşlarımızla birlikte doğaya saygılı bir bilincin gelişimine katkı sağlamaktır. Coğrafyamızda kültürel miraslarımızın ve doğal varlıklarımızın korunması için üniversite öğrencilerinin eşitlik ilkesi gözetilerek duyarlılık geliştireceği, bilinç kazanacağı bu doğrultuda ülkenin, dünyanın geleceğine katkı vermek amacıyla aktif faaliyetlerde bulunarak çalışmalar yapmayı planlamaktadır. Her geçen gün kitle iletişim araçlarının öneminin arttığı günümüz dünyasında medya, ekoloji temelinde yükselen sorunlara karşı yürütülen sosyal çalışmalar büyük bir önem taşımaktadır. Bu yüzden kulübümüz, çalışımlarımızda ekoloji ve medyayı eşgüdümlü ilerletmeyi hedefler.

• Disiplinlerarası Akademik Çalışmalar
  • İklim
  • Kent Ekolojisi
  • Medya Ekolojisi

Dr.Öğr. Üyesi ECE BAYKAL FİDE
ece.baykal@marmara.edu.tr

Dr.Öğr. Üyesi AYGÜN ŞEN
aygun.sentelci@marmara.edu.tr

MEHMET NAZIM ÖZTOPRAK
oztoprakmehmetnazim@gmail.com

HABİLHAN YAPAR
habilhanyapar@marun.edu.tr

ŞEHMUS ARDA YILDIZ
sehmusardayildiz@gmail.com

28.12.2023 / 17:30-19:30

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

Tanışma Çayı Etkinliği
Etkinliğin amacı kulübümüze üye olan ve üye olmak isteyen arkadaşlarımızla çay eşliğinde bir araya gelip tanışmak ve kaynaşmaktır. Ekoloji ve Medya Kulübünde bulunan ve bulunmak isteyen öğrenciler olarak birbirimizi daha iyi tanımamız, kaynaşmamız sayesinde kulübün ilerleyen süreçte düzenleyeceği etkinlikler ve kulübün güncel misyonu üzerine konuşma, fikir alışverişinde bulunmamız kolaylaşacaktır.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler

Kayıt bulunamadı