Geleceğe Yönelik Teknoloji ve Liderlik Kulübü (FFT)

Teknoloji Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Amacımız geleceğe yönelik teknolojileri takip ederek gelişmekte olan teknolojilere adapte olan liderler yetiştirmek ve toplumsal dönüşüme katkıda bulunmaktır. Yenilikçi, çok yönlü, teknik bakımdan donanımlı, etik değerlere sahip, üniversitemiz kültürünü benimsemiş, sosyal ve çözüm odaklı bireylerin yetişmesini hedefliyoruz. Bu bireylerin değişen dünyada liderlik yaparak sorunlara kolektif çözümler üretmesini amaçlıyoruz.

• Bilimsel Etkinlikler

10.05.2024 / 09:00-16:30

Kariyer Günleri

Lead The Future Summit
Etkinliğimizin amacı kariyerlerinde başarılı olmuş bireyleri üniversite öğrencileriyle buluşturmak, interaktif bir ortam sağlamaya çalışmaktır. Hedefimiz katılımcılarımızın kariyerleri hakkındaki soru işaretlerini gidermek, geleceğe ve mevcut öğrencilik hayatlarına daha iyi bir bakış açısı katabilmektir. Bu etkinlikte aktif bir şekilde öğrenim hayatlarına devam eden üniversite öğrencilerini hedef kitle olarak belirledik. Bu etkinliğin yapılma amacı öğrencilere yoğun öğrenim hayatlarının yanında, onlara sosyal bir ortam sağlayarak kariyerleri hakkında fikir edinmeleri için bir fırsat yaratmaktır. Katılımcılar, konuşmacılarımızdan değerli bilgiler edinmenin yanı sıra farklı öğrencilerle iletişim kurma şansı yakalayabileceklerdir.

Göztepe Yerleşkesi Enstitüler Binası Konferans Salonu

04.05.2024 / 11:00-14:30

Yarışma (Düzenleme)

Görevimiz Oryantring
Oryantring yarışmasında Mehmet Genç Külliyesi kampüsümüzün içerisinde ve kampüsün ormanlık alanlarında belirleyeceğimiz görev rotasında rastgele belirlenmiş takımlar birbirleriyle yarışacak, her görev noktasında onlara verilen görevleri tamamlayacaklar. Bu etkinliğin amacı üniversitemiz öğrencilerinin birbiriyle tanışıp iletişim ağı oluşturması ve verilen görevlerle ekip çalışmasını öğrenmeleri.

Mehmet Genç (Dragos) Külliyesi Derslik/Laboratuvar/Diğer