Marmara Üniversitesi Genç Kalite Kulübü (GKA)

Sağlık Bilimleri Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Marmara Üniversitesi Genç Kalite Kulübü, üniversitemizin eğitim, hizmet ve yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bir öğrenci topluluğudur. Amacımız, öğrenciler arasında kalite bilincini geliştirmek, üniversite deneyimini iyileştirmek ve üniversitenin genel performansını yükseltmek için çalışmaktır. Hedeflerimiz 1. Kalite Bilinci Oluşturmak: Öğrenciler arasında kalite yönetiminin önemini vurgulayarak, kalite bilincini geliştirmek. 2. Öğrenci Görüşlerini Toplamak: Öğrenci geri bildirimlerini toplayarak, eğitim, hizmet ve yaşam kalitesini iyileştirmek için gerekli önlemleri almak. 3. İyileştirme Önerileri Sunmak: Üniversite yönetimine, eğitim ve hizmet kalitesini artırmak için önerilerde bulunmak. Marmara Üniversitesi Genç Kalite Kulübü, öğrencilerin seslerini duyurduğu, kaliteyi artırmak için eylemde bulunduğu ve üniversite deneyimini daha iyi hale getirmek için çalıştığı bir platform olarak faaliyet göstermektedir. Katkıda bulunmak ve bu hedeflere ulaşmak için siz de kulübümüze katılın!

• Çevre
  • Eğitim
  • İnovasyon
  • Kalite