Marmara Üniversitesi Türk Sanat Müziği Kulübü (TSM)

İktisat Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Marmara Üniversitesi Türk Sanat Müziği Kulübü olarak amacımız, Türk sanat müziğinin zengin kültürel mirasını korumak, yaşatmak ve genç nesillere aktarmak; öğrenciler arasında bir araya gelerek bu özel müziği paylaşmak ve yaymak. Misyonumuz, Türk sanat müziğini sevdirmek ve yaymak için etkinlikler düzenlemek, yetenekleri geliştirmek ve bu müziğin güzelliklerini Marmara Üniversitesi topluluğu ve geniş bir kitleyle paylaşmak. Vizyonumuz, Marmara Üniversitesi Türk Sanat Müziği Kulübü'nü Türk sanat müziği alanında tanınan, saygın ve ilham veren bir topluluk haline getirmek; kulüp üyelerinin bu müziği derinlemesine öğrenmelerini sağlamak ve topluluk olarak birlikte büyümeyi hedeflemek.

• Nefes Eğitimi
  • Repertuar Geliştirme
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Topluluk Dinletileri
  • Türk Sanat Müziği

Dr.Öğr. Üyesi ENGİN CAN
engincan@marmara.edu.tr

Prof.Dr. AYÇA AKARÇAY ÖĞÜZ
aakarcay@marmara.edu.tr

FİRDEVS AKKAYA
firdevsmelis39@gmail.com

NİSA BEYZA ÜNAL
nisa.beyza@marun.edu.tr

ECE BERİLSU AVCI
eceberilsu@gmail.com

23.02.2024 / 15:00-16:30

Konser/Müzik Dinletisi

Barış Manço Anma Konseri
Türk müziğinin efsane isimlerinden olan Barış Manço’yu sadece müziğiyle değil, aynı zamanda renkli kişiliği, özgün tarzı ve toplumsal duyarlılığıyla da hatırlıyoruz. Kuşaklar arasında unutulmaz bir iz bırakan sanatçımızı anmak için Marmara Üniversitesi Türk Sanat Müziği Kulübü olarak değerli öğretim üyelerimiz ve öğrenci arkadaşlarımıza, Barış Manço’nun ailesi ve sevdiklerinin de katılımıyla bir konser dinletisi hazırladık.

Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim ÜZÜMCÜ Kültür Merkezi