EDGÜ Hukuk ve Gençlik Kulubü

Hukuk Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

EDGÜ Hukuk ve Gençlik Kulübünün amaçları aşağıda sıralanmıştır. a) Üyelerin hukuki mantık yürütme becerilerinin gelişmesini sağlamak, b) Üyelerin hukuk felsefesi ve hukuk sosyolojisi alanlarında bilgi birikimine sahip olmasını sağlamak, c) Üyelerin bilimsel araştırmalara katılmalarının ve bilimsel araştırma yollarına başvurmalarının yolunu açmak, d) Üyelerin ülkedeki ve dünyadaki hukuki gelişmeleri takip edip bunlar hakkında eleştiri yapabilme kabiliyetini artırmak, e) Üyelerin dinleme, anlama, argüman geliştirme ve tartışma yeteneklerini geliştirmek.

• Hukuk
  • Münazara
  • Sağlık Bilimleri
  • Uluslararası İlişkiler

Prof.Dr. YUSUF YAŞAR
yusuf.yasar@marmara.edu.tr

Arş.Gör. KEVSER ÇETİN
kevser.cetin@marmara.edu.tr

ÖMER FARUK ULUTAŞ
omerulutas@marun.edu.tr

KADİR KARADAĞ
kadirkaradag@marun.edu.tr

EBRAR YAĞCI
ebraryagci@marun.edu.tr

26.03.2024 / 19:00-21:30

Kahvaltı/Piknik/Yemek/Davet

İftar Buluşması ve Açık Hava Sineması
Kulübümüz bünyesinde Ramazan ayında üniversitemiz öğrencilerinin birlik ve beraberliğini arttırmak, sosyal becerilerini geliştirmek ve entellektüel birikimlerine katkı sunmak amacıyla Fatih, Yedikule Hisar'ı bahçesinde birlikte iftar yapılması; akabinde de açık hava sinema etkinliğinin gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. İftar daveti ile üniversitemizin farklı fakülte ve bölümlerinden arkadaşlarımızı bir araya getirerek dayanışmayı, paylaşmayı ve kardeşliği teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda etkinliğimiz yardımlaşma ve cömertlik duygularını pekiştirmenin yanı sıra, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşma amacını da taşır. İftar sonrası açık hava sineması ile yoğun akademik dönemlerinde öğrencilerin daha çok sanatla iç içe olmalarını ve keyifle vakit geçirmelerini hedefliyoruz.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler

Kayıt bulunamadı