Marmara Üniversitesi Sağlık Ve Medeniyet Kulübü

Eczacılık Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Mesleğine hakim, insanlık için gayretle çalışıp üreten, toplumsal farkındalığı yüksek, kültürel değerlerine sahip çıkarak geleceği inşa edecek donanıma sahip bireyler olabilmek için akademik anlamda geliştirici etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte çalışmalar yapmak amacıyla kurulduk.

• Ahlaki değerler
  • Eczacılık
  • Sağlık
  • Sosyal sorumluluk

Doç.Dr. TURGUT TAŞKIN
turguttaskin@marmara.edu.tr

Arş.Gör. BEYZA NUR YILMAZ
beyza.yilmaz@marmara.edu.tr

HANDE NUR ALIÇ
handealic@marun.edu.tr

ABDULLAH TÜRKER
abdullahturker6154@gmail.com

MERVE AKTAŞ
merveaktas200@marun.edu.tr

08.05.2024 / 09:00-13:00

Teknik Gezi

İyon Medikal Firma Gezisi
8 Mayıs çarşamba günü fakültemiz eczacılık öğrencilerine yönelik olmak üzere yaklaşık 15 yıl önce, sektörün ihtiyaçlarını keşfeden, bu konuda kalite hedefli ve başarı odaklı 2 eczacı tarafından kurulmuş olan , Ar-Ge çalışmalarının neticesinde, kendi üretim tesisini kurarak, Türkiye’de ilk yerli ‘’İnsülin Kalem İğne Ucu’’ üreticisi ve yine ilk yerli ‘’Okyanus Suyu’’ üreticisi İyon Sağlık Medikal firmasına kendimizi geliştireceğimiz bir gezi düzenlemeyi hedeflemekteyiz.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler

02.05.2024 / 12:30-14:30

Konferans

Gıda Takviyeleri ve Güvenilirlik
Konuşmacılarımız Uzman Eczcaı Atilla Çalışır ve Eczacı Nevfel Boz ile gıda takviyeleri hakkında detaylı bilgi alacağımız , bu alanda eczacıların rolünü öğreneceğimiz , gıda takviyelerine güvenilirlik hakkında konuşacağımız ve ürün tanıtımlarını gerçekleştirecekleri bir tanıtım da yapılarak, eczacılık fakültesi öğrencilerine yönelik olacak bir konferans düzenlemeyi amaçlamaktayız.

Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Sağlık Yerleşkesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu

Kayıt bulunamadı