Marmara Üniversitesi Yönetim Ve Teknoloji Kulübü

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Türkiye Cumhuriyeti'nin parlak neslini yetiştirmeyi amaçlayan multidisipliner bir öğrenci topluluğu olan Marmara Üniversitesi Yöntek Kulübü, Türk gençliğinin potansiyelini en yüksek seviyede kullanarak ülke içinde ve uluslararası alanda tanınmış gençlik yetiştirmeyi hedeflemektedir. Her alanda yönetim ve teknolojinin önemli bir rol oynadığı çağımızda, 21. yüzyılın gerektirdiği yetkinlikleri her gencin hayatına geçirmesiyle birlikte multidisipliner alanlarda yönetim ve teknolojiyi bir araya getirerek gençler arasında network oluşturmayı ve birbirlerinin ufuklarını açmayı en büyük amacı olarak benimser. Marmara Üniversitesi öğrencileri ve Türkiye'nin dört bir yanındaki gençler arasında farkındalık yaratmayı hedefler. Büyük ölçekli projeler düzenlemekle birlikte Marmara Üniversitesi'ni uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeyi sorumluluk haline getirir. İnovatif ve girişimci her hareketi destekleyen bir kulüp olmak da en büyük amaçlarındandır.

• 21. Yüzyıl Yetkinlikleri

ayse.unal@marun.edu.tr

26.03.2024 / 20:00-21:30

"Kariyerinizi Zirveye Taşımanın Anahtarı: Etkili LinkedIn Kullanımı''
Katılımcılara geçmişte kullanılan geleneksel CV yerine günümüzdeki etkili kariyer yönetimi için LinkedIn'i nasıl kullanabileceklerini öğretip profesyonel ağlarını oluşturup genişletmenin yanı sıra, etkili profil oluşturma stratejileri ve içerik paylaşımının kariyerlerini nasıl güçlendirebileceği üzerine odaklanacağız. İş ve staj fırsatlarını değerlendirme konusunda pratik bilgiler paylaşacak ve LinkedIn'in en yeni özellikleri, trendleri ve etkileşim stratejileri hakkında güncel bilgiler sunacağız.

Online Ortam Google Meet