Marmara Üniversitesi Genç Eğitimciler Kulübü (MUGEK)

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

17 Kas 2023

17 Kas 2023

Kulübümüz olarak etik değerlere sahip, gelecek ve günümüz açısından yararlı etkinliklere imza atmayı amaçlıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızı zararlı ve tehlikeli alışkanlıklardan korumayı ve sağlıklı bir üniversite tedrisatı için yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Kendini geliştirmeye yatkın, disiplinli, anlayışlı ve etik değerlere özen gösteren; gerek kendi alanında gerekse ilgi alanlarında başarılı olmayı amaçlayan; vatan sevgisi, doğa sevgisi, çocuk sevgisi gibi toplumumuzun önem verdiği değerlerin şuuruna sahip öğrenci arkadaşlarımızı kazanmayı ve onlara eğitim hayatları ile kariyer hayatlarında yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Fakültemiz bünyesinde aynı zamanda spor, sağlık, kültür, eğitim ve sosyal sorumluluk projeleri yürüterek bunlara ek olarak eğitim alanlarında konferans, seminer ve sempozyumlar düzenlemeyi amaçlıyoruz. Nihai noktada geleceği inşa edecek öğretmen adaylarının sevgi, saygı, adalet gibi değerlerin bilincinde olarak üniversiteden mezun olmalarını amaçlamaktayız.

• Bağımlılıkla Mücadele ve Bilinçlendirme
  • Bilinçlendirme ve Farkındalık
  • Eğitim Faaliyetleri
  • Kültür Sanat
  • Sosyal Sorumluluk Projeleri
  • Sportif Faaliyetler

Doç.Dr. MEHMET HANEFİ BOSTAN
mhbostan@marmara.edu.tr

Doç.Dr. AHMET KATILMIŞ
akatilmis@marmara.edu.tr

RAHİME RÜMEYSA ÇOLAK
colakrahimerumeysa@gmail.com

HATİCE YERLİ
haticeyerli63@gmail.com

AHMET MUHAMMET TUTAL
ahmettutal@marun.edu.tr

19.02.2024 / 15:00-16:30

Söyleşi/Sohbet

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anma Programı
20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesinde tarih 4. sıınıf öğrencisi olarak öğrenime devam eden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun okulunda meydana gelen hadisler sırasında hayatını kaybetmesinin 8. yılında Gazeteci Yazar Gökhan Çelik'in anlatımıyla Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatı, öğrencilik döneminde meydana gelen hadislerin konuşulması ve Türk gençliğinin sahip olması gereken milli bilinç üzerine konuşmanın yapılacağı bu programın amacı eğitim amaçlı kurulan öğretim kurumlarının amacı dışında kullanıldığı takdirde nasıl bir tehlikeye yol açabileceğini gösterebilmektir. Yaşadığı dönemde okulundaki hadiselere kayıtsız kalmayan bir Türk gencinin vefatının sene-i devriyesinde aziz hatırasını yaşatabilmek amaçlı yapılacak olup programımız Marmara Üniversitesinde öğrenimine devam eden bütün öğrenci arkadaşlarımıza yöneliktir.

Göztepe Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

Kayıt bulunamadı