Siyasal Ve Sosyal Araştırmalar Kulübü (MÜSSAK)

Siyasal Bilgiler Fakültesi

14 Kas 2022

Kulübümüz; siyasi, iktisadi, hukuki ve diğer sosyal bilimler alanlarında yapacağı çalışmalar ve etkinliklerle üyelerine akademik, sosyal ve kariyer odaklı kazanımlar hedeflemektedir. Kulüp olarak amacımız; yapacağımız ve yapmayı planladığımız faaliyetler ile öğrencilere siyasi ve sosyal bilimler alanlarında yeni bakış açıları kazandırmak (uzman kişiler ile düzenlenecek seminerler ve konferanslar.) profesyonel hayata katılımlarını teşvik edecek aktivitelerde bulunmak (iş dünyasından insanlarla bir araya gelmek, sertifikalı programlara ve eğitimlere katılım.) ve akademik çalışmalarına katkıda bulunacak faaliyetler düzenlemek. (Bir akademik dergi, bir de kültür - sanat içerikli iki adet dergi çıkarılması, çalıştaylar ve münazaralar düzenlenmesi.) Buna ek olarak sosyal sorumluluk projeleri, kültürel/sosyal faaliyetler ve kulüp içi etkinlikler organize ederek sosyal kazanımlar elde etmeyi amaçlamaktadır.

• Diplomasi
  • Hukuk
  • İktisat
  • İşletme
  • Kültür ve Sanat
  • Siyaset Bilimi
  • Tarih

Dr.Öğr. Üyesi PINAR DİKMEN
pinar.dikmen@marmara.edu.tr

Arş.Gör. GAMZE NUR ÇELİK ONAT
gamze.nur@marmara.edu.tr

FATİH ÖZGÜVEN
fatihozguven@marun.edu.tr

İNCİNUR AKSOY
incinuraksoy@marun.edu.tr

MELİZA TUNA BAĞBEKLEYEN
mmelizatna@hotmail.com

02.04.2024 / 11:00-13:30

Söyleşi/Sohbet

Tarabya Buluşmaları
Marmara Üniversitesi'ne bağlı olan Fransızca Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde eğitim görmüş ve mezun olmuş, farklı sektörlerde kariyer yapmış insanları mevcut öğrencilerle buluşturarak bir tür kariyer önerileri sohbeti gerçekleştirmek. Akademi, kamu sektörü, özel sektör, medya vs. gibi farklı alanlarda çalışan eski mezunlarımızı öğrencilerimizle buluşturarak öğrencilerin gelecek ile ilgili soru işaretlerini gidermek.

Göztepe Yerleşkesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer2