Modern Araştırmalar ve Strateji Kulübü (MASK)

Siyasal Bilgiler Fakültesi

14 Kas 2022

Modern Araştırmalar ve Strateji Kulübü, bünyesinde toplanan öğrenciler ile birlikte strateji, analitik düşünme, proje geliştirme kazanımlarını sağlayacak bir sürecin sonunda kulübümüze bağlı araştırma ve üretim odaklı olarak Marmara Üniversitesi öğrencilerine faydalı olmayı amaçlar. Kulüp olarak temel hedefimiz, üyelerimizi; organize edeceğimiz etkinlikler sonucu, hem kamu hem de özel sektör alanında bilinçlendirerek onların gelecek kariyer planlarına katkı sağlamaktır.

• Bilim

ranaaygun@marun.edu.tr

26.04.2023 / 17:00-19:30

Eğitim

Modern Araştırmalar ve Strateji Kulübü CV Hazırlama ve Aktif Linkedin Kullanma Eğitimi
Etkinliğimizin hedef kitlesi Marmara Üniversitesi öğrencileridir. Etkinliğimiz 2 oturumda gerçekleşecek olup, iki farklı konu ele alınacaktır. İlk konumuz CV (Özgeçmiş) hazırlama ikincisi ise aktif Linkedin kullanımıdır. Modern Araştırmalar ve Strateji Kulübü olarak bu eğitimi yapmaktaki amacımız üyelerimizi gelecekte karşılaşacakları iş imkanları içerisindeki başvuru sürecine hazırlamak, üyelerimizin kişisel bilgi ve deneyimlerini en verimli şekilde CV formatına aktarabilmesini sağlamak ve onların, iş dünyasında çok önemli bir yer tutan sosyal medya platformu, Linkedin'i aktif ve verimli kulanabilmesini sağlamaktır.

Online Ortam Google Meet

Kayıt bulunamadı