Marmara Üniversitesi Çağdaş Toplum Kulübü (ÇAĞDAŞ)

Hukuk Fakültesi

14 Kas 2022

Kulübümüz yaşadığımız yüzyılın düşünce yapılarının ve değerlerinin anlaşılmasında çalışmalar yapmak için kurulmuştur. Amacımız toplumun negatif statüsünde yer alan arkadaşlarımıza üniversite hayatı boyunca yalnız olmadıklarını hissettirip destek olmak, toplumsal farkındalık çalışmalarıyla sesi duyulmayan arkadaşımızın sesi olup onları anlamak, kitap projeleriyle toplumumuzun okuyan ve üreten bir yapıya kavuşması yolunda faaliyette bulunmak, kültürel ve sanatsal etkinliklerin kişisel gelişimdeki olumlu etkinlerini göz önüne alarak aktiviteler ve sergiler düzenlemek, dünyadaki birçok kültürün üniversite içerisinde tanıtımını yapmak, üniversitemizin akademideki gelişim sürecine katkıda bulunmaktır.

• Akademik çeviri

28.03.2024 / 11:00-13:00

Söyleşi/Sohbet

Astroloji ve Burçlar