Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Gelişim, Eğlence ve Kültür Kulübü (MÜTF GEEK)

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Gelişim, Eğlence ve Kültür Kulübü olarak sinema, tiyatro, edebiyat ve oyun alanlarına ilgisi olan üniversite öğrencilerine ulaşmayı hedefliyoruz. Kulübümüzde gerek atölyeler vasıtasıyla üyelerimize kendilerini geliştirme fırsatı sunabileceğimiz gerekse de ilgi alanlarımızda fikir ve zevk paylaşımlarında bulunabileceğimiz; keyifli, paylaşımcı ve öğretici bir atmosfer yaratmayı amaçlıyoruz.

• Edebiyat
  • Oyun
  • Sinema
  • Tiyatro

Dr.Öğr. Üyesi Hüseyin ARIKAN
huseyin.arikan@marmara.edu.tr

Öğr.Gör. Özge EMRE
ozge.emre@marmara.edu.tr

HALİL MERT ALBAYRAK
halilmert2000@gmail.com

ALEYNA DERYA AKCA
aleynaakca2000@gmail.com

OSMAN KARAKÖSE
karakose.osman01@gmail.com

16.03.2022 / 16:30-18:00

Kitap Tahlili

Kitap Tahlili: Savaş Sanatı
Sun Tzu tarafından kaleme alınan Savaş Sanatı kitabının tahlilini kulüp üyelerimiz ve katılmak isteyen Marmara Üniversitesi öğrencileri ile birlikte yapmayı amaçlıyoruz. Kitabın felsefi değerlerine, hayat öğretilerine ve edebi açıdan yazdıklarına bakarak hem o döneme ait unsurları hem de günümüze hala hangi kısımlarıyla hitap ettiğini değerlendireceğiz. Bu sayede katılımcılarımıza hem farklı bakış açılarını görmek hem de kendimizi kültürel anlamda geliştirirken sosyalleşmeyi hedefliyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Derslik/Amfi/Laboratuvar/Diğer

Kayıt bulunamadı