Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Strateji Geliştirme Ve Proje Kulübü (SGP)

Siyasal Bilgiler Fakültesi

Marmara Siyasal Bilimler Fakültesinde bir gelenek yaratma amacı güderek; lisans, yüksek lisans ve mezun olmuş Marmara Siyasal öğrencileri arasında bir bağ ve iş birliği kurma amacıyla bu yola çıkıyoruz. Mezunlarımızın bilgi, birikim ve tecrübeleri ile yeni öğrencilerimizin hevesini kombine ederek bir kültür yaratma, teori ile pratiği birleştirerek somut kazanımlar elde etme gayesini güdüyoruz. Bu bağlamda dinamik fikir üretme atölyeleri, doyurucu alan konferansları, hayatlarımıza etki eden projeleri üretmek için proje komiteleri, bireysel gelişimimize katkı sunacak ve fikirlerimizi tartışabileceğimiz okuma grupları, gezerken öğrenebileceğimiz kültürel etkinlikler gibi birçok etkinliği fakültemize sunmayı ve tüm bunları yaparken katılımcılığı ve demokratik ilkeleri benimseyerek organik bir bütünün parçaları olarak hareket etmeyi benimsiyoruz.

• Bürokrasi

15.01.2022 / 15:00-16:30

Etkinliğe Katılım

Geçit Oyunu Tiyatro Etkinliği
Marmara Üniversitesi bünyesi altında kurulan yeni bir kulüp olarak, yapacağımız tiyatro etkinliği vasıtasıyla kulübümüze üye olan öğrenci arkadaşlarımızla sosyal bir faaliyet gerçekleştirerek kaynaşmayı amaçlıyoruz.Gerçekleştireceğimiz tiyatro etkinliğiyle etkinliğimize katılan öğrenci arkadaşlarımıza, her üniversite öğrencisinin akademik bilgi birikiminin yanına eklemesi gereken kültürel gelişim ve kültürel bilgi birikimini sunmayı hedefliyoruz.Bunun yanı sıra sanatın geliştirici ve dönüştürücü gücü sayesinde ufkumuzun genişleyeceğini ve bunun sonucu olarak etrafta gelişen olaylara daha geniş bir perspektiften bakabilme becerisinde artışın sağlanmasının nitelikli üniversite gençliği için mühim bir husus olduğunu düşünmekteyiz.Toplum üzerine çalışacak birer sosyal bilimci adayı olan kulüp üyelerimiz için toplumu sanat aracılığıyla anlayıp okuyabilmenin oldukça önemli olduğunu düşündüğümüzden etkinliğimiz kulüp üyelerimize açık bir biçimde belirtilen yer ve saatte gerçekleştirilecektir.