Strateji Geliştirme ve Proje Kulübü (MARMARASGP)

Siyasal Bilgiler Fakültesi

12 Kas 2021

Marmara Üniversitesi'nde bir gelenek yaratma amacı güderek; lisans, yüksek lisans ve mezun olmuş Marmara Üniversitesi öğrencileri arasında bir bağ ve iş birliği kurma amacıyla bu yola çıkıyoruz. Mezunlarımızın bilgi, birikim ve tecrübeleri ile yeni öğrencilerimizin hevesini kombine ederek bir kültür yaratma, teori ile pratiği birleştirerek somut kazanımlar elde etme gayesini güdüyoruz. Bu bağlamda dinamik fikir üretme atölyeleri, doyurucu alan konferansları, hayatlarımıza etki eden projeleri üretmek için proje komiteleri, bireysel gelişimimize katkı sunacak ve fikirlerimizi tartışabileceğimiz okuma grupları, gezerken öğrenebileceğimiz kültürel etkinlikler gibi birçok etkinliği fakültemize sunmayı ve tüm bunları yaparken katılımcılığı ve demokratik ilkeleri benimseyerek organik bir bütünün parçaları olarak hareket etmeyi benimsiyoruz.

• Bürokrasi

26.05.2023 / 10:30-12:30

Sosyal Sorumluluk

Tarih ile Gençler El Ele
Tarih alanında içerik üreticisi olan Sami Bayraktar (Instagramdaki ismi ile [Mecmuanet]) ile birlikte İstanbul Bakırköyde bir lisede gençleri hem tarihle buluşturmak hem de tarih alanında çalışmalar yapan birisiyle bir araya getirmeyi hedefleyen bu etkinlikle, tarihinden uzaklaşmakta olan genç nesilin hem okumaya teşvik hem de tarihe olan heveslerinde artış gösterilmesi amaçlanmaktadır.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler