Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Kulübü (MÜSÖK)

Atatürk Eğitim Fakültesi

3.5

12 Kas 2021

Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencilerini tek çatı altında toplamak ve öğretmen adaylarının kendilerini mesleki açıdan geliştirebilecekleri, kendi alanında bulunan meslektaşlarıyla etkileşim halinde olabilecekleri ve onlara her anlamda fayda sağlayacak bir kulüp olmayı amaçlıyoruz. Deneyimlerimizi, etkinlik önerilerimizi paylaşmak karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmak yapılmak istenilenler arasında. Bununla birlikte kulübün amaçları arasında 21.yy. becerilerine sahip olmak ve bu becerilerimizi öğrencilerimize kazandırmak da var.

• Bilim
  • Eğitim
  • Kültür
  • Sanat
  • Sosyal Sorumluluk

Dr.Öğr. Üyesi BÜLENT ÖZDEN
bulent.ozden@marmara.edu.tr

Öğr.Gör. YÜKSEL AYDIN
yukselaydin@marmara.edu.tr

AHMET POLAT
ahmetpolat21@marun.edu.tr

ŞERİFE GÜNER
serifeguner@marun.edu.tr

TAHA MUHAMMET MÜCAHİT AYDIN
tahaaydin@marun.edu.tr

10.05.2024 / 10:00-12:30

Konferans

Fatma Burcu Doğanç İle İlk Yardım
Biz değerli öğretmen adaylarının gelecekte sınıflarında yaşayacakları herhangi bir ilk yardım gerektiren durum ile karşılaştıklarında, neler yapmaları gerektiğini bilmeleri, doğru anda doğru müdahaleyi yapabilmeleri için gerekli olan müdahalelerin ne olduğu hakkında bilgilendirme yapmak için sayın Fatma Burç Doğanç hocamız ile bir konferans gerçekleştirilecektir.

Göztepe Yerleşkesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu

10.03.2024 / 12:30-14:00

Gezi/Ziyaret

Karanlıkta Diyalog müzesi Gezisi
Geleceğin öğretmenleri olarak sınıflarımızda bulunabilecek kaynaştırma öğrencilerinin, günlük yaşam içerisinde çektikleri zorluklara karşı empati yeteneğimizin daha iyi gelişebilmesi için Karanlıkta Diyalog Müzesine gezi düzenlenecektir. Görme engeli bulunan bir bireyin, İstanbul'da geçireceği bir günden kesitler sunulan bu müze bizlerin görme engelli bireylere daha anlayışlı davranmasını sağlayacağı için bu gezi düzenlenecektir.

Üniversite Dışı Üniversite Dışı Faaliyetler