Marmara Üniversitesi Sağlıkta Yapay Zeka Kulübü (MUSAYZEK)

1) Üye öğrencilerin sağlıkta yapay zeka teknolojileri konusunda bilgilerini artırmak ve yapılan etkinlikler ile öğrencilerin sağlıkta yapay zeka teknolojileri alanında yapılan güncel çalışmaları ve gelişmeleri daha iyi takip edebilmesini sağlamak. 2) Sağlık ve teknoloji ile ilgilenen üyelerin proje fikirlerini sunabilmeleri, projelerine takım arkadaşları bulabilmeleri ve proje fikirlerini hayata geçirebilmeleri için gereken özgür fikir ortamını ve desteği sağlamak. 3) Sağlık teknolojileri alanında çalışmalar yapan yurt içi ve yurt dışı kurumları ile iş birliği yaparak üniversite bünyesinde kümülatif çalışmalarda bulunmak. 4) Yapılan projeler ve etkinliklerde öğretim üyeleri ile iletişim ve işbirliği içerisinde olmak.

• Bioinformatik
  • Sağlık Teknolojileri
  • Sağlıkta Yapay Zeka

Prof.Dr. Ali Serdar FAK
serdarfak@marmara.edu.tr

Doç.Dr. Tunç LAÇİN
tunc.lacin@marmara.edu.tr

ÇAĞDAŞ DEMİREL
cagi1999@hotmail.com

NURDAN LAÇİN
nurdan.lacin222@gmail.com

HABİBE ÇOLAK
colakhabibe2408@gmail.com

28.01.2022 / 09:00-17:30

Sempozyum

1. Ulusal Sağlikta Yapay Zeka Öğrenci̇ Kongresi̇
6 Farkli Sağlikta Yapay Zeka Ve Sağlik Teknoloji̇leri̇ Kulüpleri̇ni̇n Katilimiyla Bu Alanda Çalişma Yapan Akademi̇syenleri̇n Konuşma Yapilacaği; Workshoplarin, Öğrenci̇ Sunumlarinin Ve Fi̇ki̇r Yarişmasinin Yapilacaği Ve Düzenleneceği̇ Öğrenci̇ Kongresi̇di̇r. Öğrenci̇leri̇n Sağlikta Yapay Zeka Alaninda Bi̇lgi̇ Edi̇nmesi̇ İçi̇n Düzenlenmektedi̇r. Öğrenci̇leri̇n Sosyalleşmesi̇ İçi̇n Bi̇r Sosyal Etki̇nli̇k İçeri̇r.

Kayıt bulunamadı